+359 52 681 180 office@chs-container.bg

Жилищни – Офис контейнери

Нуждаете се от достъпни, лесно-транспортируеми и висококачествени обитаеми помещения за офис или жилище? Тогава 20-футовите офис контейнери на Си Ейч Ес Контейнер България са нашият отговор на Вашите желания. Произведени по стриктни стандарти, те са един модерен начин да изградите ефективни и удобни временни, а защо не и постоянни офис или жилищни площи на Вашия обект.

Всеки контейнер има 2 прозореца с PVC-дограма и външни ролетни щори, и алиуминиева врата, заключваща се, в комплект с 3 ключа. Eлектрическата инсталация включва стандартно вградени 3 контакта и 2 луминисцентни осветителни тела. Стените са с допълнителна изолация, с вградено окабеляване и контакти за 220V ел. система. Нужно е само да подадете захранване към външния CEE-куплунг на контейнера, за да разполагате с електричество и светлина вътре.

Размери

Външни Размери (д/ш/в) (м.) 6,06 / 2,44 / 2,79
Вътрешни Размери (д/ш/в) (м.) 5,86 / 2,24 / 2,52
Врата (ш/в) (м.) 0,83 / 2,23
Тегло тара (кг.) 1900

Възможно е и съединяването на неограничен брой отделни контейнери в едно или повече по-големи помещения, а също така и изграждането на 2- или 3-етажни сгради. Практически безбройните възможни комбинации предоставят уникалната възможност за бързо и лесно изграждане на жилищни съоръжения, съобразени с конкретните нужди на всеки един клиент, като нашият екип винаги е готов да Ви предложи най-добрата конфигурация, отговаряща на Вашите изисквания.

Галерии

Нови

Употребявани


Разгледай нашите Услуги

Напред

Свържи се с нас за Консултация

Напред