+359 52 681 180 office@chs-container.bg

СИ ЕЙЧ ЕС КОНТЕЙНЕР БЪЛГАРИЯ

Морски, Жилищни, Офис, Хладилни и Отворени Контейнери.

Складови/Морски контейнери

Ако имате нужда от удобно и надеждно средство за транспорт на различни стоки, или просто търсите мултифункционални и достъпни складови помещения, стандартните морски контейнери на Си Ейч Ес Контейнер България са идеалното решение за Вас.

Жилищни - Офис контейнери

Нуждаете се от достъпни, лесно-транспортируеми и висококачествени обитаеми помещения за офис или жилище? Тогава 20-футовите офис контейнери на Си Ейч Ес Контейнер България са нашият отговор на Вашите желания.

Хладилни контейнери

Си Ейч Ес Контейнер България предлага нови и употребявани хладилни контейнери, изключително подходящи за складови помещения на охладени или замразени стоки.

Контейнери Отворен покрив (Open Top)

Предназначени за превоз на едрогабаритни стоки, които налат товарене през покрива, с кран, тези контейнери са много удобни за превоз на машини, съорьжения, тръби и др.

„CHS CONTAINER Handel GmbH“

„CHS CONTAINER Handel GmbH“ е основана през 1978 г. в град Бремен, Германия. През изтеклите оттогава до днес над 30 години, компанията се е утвърдила като една от най-крупните в сферата на търговията с морски контейнери, преустройството и отдаването им под наем, с годишен оборот от над 8000 контейнера. Изключително широката и обхватна продуктова гама обхваща както стандартни контейнери за морски транспорт, така и тясно специализирани агрегати и оборудване, създавано по индивидуалните нужди на всеки един клиент, например жилищни и санитарни помещения, изложбени площи, и др. Това разнообразие, съчетано с постоянно разрастващата се мрежа от представителства в цяла Европа, правят „CHS Container Handel GmbH“ една от най-силните компании, занимаващи се с контейнери в Европейския съюз.

„Си Ейч Ес Контейнер България“ ЕООД

„Си Ейч Ес Контейнер България“ ЕООД официално започва своята дейност в България на 03 Юли 2007 г. като изключителен представител на „CHS CONTAINER Handel GmbH” за страната. Младият и амбициозен екип си поставя тежката цел да повтори успехите на компанията-майка на местния пазар. След дългогодишна съвместна дейност, Българското дружество продължава своят път вече самостоятелно, с фокус върху задоволяване на местния пазар с качествени нови и употребявани контейнери. Офисът на фирмата се намира в гр. Варна, а складовата база в гр. Девня, стратегически разположена до пристанище Варна-запад. Морската столица на България има дългогодишна репутация като един от водещите транспортни центрове в страната, както и на бурно развиващ се индустриален център.


Разгледай нашите Услуги

Напред

Реализирани от нас Проекти

Напред